середа, 16 вересня 2015 р.

15 вересня у Жовківському центрі творчості зібрались молоді  педагоги-організатори шкіл району. Мета зібрання - навчитись писати короткі статті, замітки, інформації. Ось що з цього вийшло…


Як молоді педагоги-організатори пробували себе у ролі журналістів

15 вересня 2015 року завідувач методичним відділом Жовківського центру творчості Мар'яна Бранець провела засідання школи молодого педагога-організатора, на якому розповіла про документацію педагога-організатора, планування виховної роботи, основні аспекти "Концепції національно-партіотичного виховання дітей та молоді". Захоплюючу та інформативну презентацію провела керівник гуртка "Юний журналіст" Жовківського центру творчості Ольга Попруженко.
Вероніка Андрушко, педагог-організатор Сопошинської ЗОШ


                          Зустріч молодих педагогів-організаторів

15 вересня у Жовківському центрі творчості відбулося засідання школи молодих педагогів-організаторів. Приємно було побувати у такому молодому товаристві. Цікавим і змістовним був виступ Мар'яни Бранець з питань патріотичного виховання учнів. Не залишилася поза увагою презентація Ольги Попруженко, яка досить доступно і змістовно пояснила, як правильно писати статті, новини. Дуже задоволені такою зустріччю.
Володимир Хомин, педагог-організатор Великодорошівської ЗОШ