понеділок, 12 жовтня 2015 р.

Допомога пораненому бійцеві

Як ми вже раніше повідомляли, цьогорічне свято Першого дзвоника у школі "Малюк" трішечки відрізнялося від інших, воно було без дорогих букетів. З ініціативи педагогічного колективу центру творчості замість квітів батьки жертвували гроші на лікування бійців, які приймали участь в АТО.
Кошти в сумі 3250 грн., які зібрані в ході цієї акції, заступник директора центру творчості Галина Клин передала пораненому Артемові Никоненку.   
Боєць з райцентру Сарни Рівненської області Артем Никоненко, розміновуючи поле у зоні АТО, 19 серпня отримав важке поранення. Осколок від вибухівки-розтяжки потрапив йому в голову. Нині лікарі намагаються повернути його до відносно повноцінного життя – певний час він лежав без частини черепа, а днями йому встановили пластину, яка замінятиме видалену частину черепної коробки. Збір коштів на неї організували волонтери Юрій Ліпар, Анна Шевченко, вони ж планують і надалі допомагати раненому. Кошти, зібрані батьками школи "Малюк", допоможуть подальшій реабілітації бійця. Велике спасибі всім, хто долучився до цієї доброї справи. 


До доброї справи долучилися і вихованці гуртка "Дивосвіт" центру творчості (керівник Ірина Панчишин). Діти зробили ангеликів, які також передали пораненим бійцям.