середа, 25 травня 2016 р.

Таланти твої, Україно

Усе, що є найкраще у дитини
Її талант, культура, доброта –
Від тата й мами йде і від родини –
Незаперечна істина свята…

У неділю, 22 квітня, в  РНД м. Жовква відбулася справжня феєрія дитячих талантів шкіл та позашкільних закладів  Жовківського району. Організаторами цього свята виступили відділ освіти Жовківської РДА, Жовківський районний центр дитячої та юнацької творчості та Рава-Руський  міський будинок творчості за сприяння районного Народного Дому.  
Глядачів у залі вразили виступи  вокальних, хорових, хореографічних дитячих колективів. Цей концерт був підсумком районного конкурсу, який проходив в рамках Всеукраїнського фестивалю "Таланти твої, Україно". Привітати   переможців та їх наставників, нагородити грамотами і кубками прийшли  голова Жовківської районної адміністрації  Надія Щур, заступник голови районної ради Алла Жук, керівник відділу освіти Жовківської РДА Михайло Коваль та керівник сектору молоді та спорту Жовківської РДА Ольга Калиновська.
Свято вдалося на славу. А всі присутні у залі ще раз переконалися у тому, що якщо в України є такі талановиті діти, то в України є велике майбутнє.

Приємно, що серед переможців є вихованці Жовківського центру творчості: вокальні ансамблі "Ля" та "Сі" народної вокальної студії Вікторії Кирилюк, дві групи зразкового колективу бального танцю "Стиль", колектив народного танцю "Перлинка", переможець у номінації "малюнок на склі" Анастасія Ной. Вітаємо дітей та керівників!