четвер, 25 серпня 2016 р.

Педагоги-організатори району розпочали новий навчальний рік


        25 серпня у Жовківському центрі творчості відбулося засідання методичного об'єднання педагогів-організаторів району. Привітала учасників директор центру творчості Ірина Чурій. 
      Методист Рава-Руського МБДЮТ Світлана Новоселова і завідувач методичним відділом ЖРЦДЮТ Мар'яна Бранець підвели підсумки навчально-методичної роботи з педагогами-організаторами району за минулий навчальний рік.
          Про організацію виховної роботи у школах району у 2016-17 н. р. згідно "Концепції національно-патріотичного виховання учнів та молоді" і районної програми національно-патріотичного виховання учнів та молоді розповіла головний спеціаліст відділу освіти Жовківської РДА Галина Васьків.
Методист відділу освіти Жовківської РДА Вікторія Селіверстова довела до відома план роботи з педагогами-організаторами у новому навчальному році і наголосила на необхідності формування громадянської свідомості учнів через органи учнівського самоврядування.
Про профілактику правопорушень та запобігання бездоглядності учнів району і про проведення Всеукраїнського заходу "Урок" повідомив  присутніх провідний спеціаліст відділу з питань захисту прав дітей служби у справах дітей Жовківської РДА Володимир Ковалик.
    Планів багато, тому настав час змінюватись і змінювати країну.