вівторок, 2 травня 2017 р.

Вирішуємо проблеми разом

Члени ради Жовківського центру творчості (голова Володимир Цимбала) на спільному засіданні з батьківською радою (голова Леся Буцяк) розглядали питання підготовки до Великого дитячого свята "Наші таланти для вас, найдорожчі", присвяченого Міжнародному дню захисту дітей, та літнього оздоровлення вихованців закладу.
Директор центру творчості Ірина Чурій ознайомила з основними моментами підготовки до свята: святковий концерт до Дня матері (14.05.2017 р., РНД) та розважальна програма з іграми, конкурсами, майстер-класами (01.06.2017 р., пл. Вічева). Традиційно в центрі творчості з червня місяця працюватиме центр літнього відпочинку "Веселий вулик", де буде оздоровлено більше 100 дітей.
Батьки, представники громадськості, вихованці та педагоги центру творчості, присутні на засіданні, запропонували ряд цінних пропозицій, взялися за вирішення проблемних питань.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Галина Клин ознайомила присутніх з проектом "Територія відпочинку для дітей центру творчості", який вона підготувала і подала на конкурс в рамках громадського проекту Жовківської міської ради.




Світлини проекту "Територія відпочинку для дітей центру творчості"
Так є, а так може бути