вівторок, 20 листопада 2018 р.

НЕЗАБУТНІЙ ДЕНЬ ДИТИНИ

Всесвітній день дитини - свято, яке рекомендувала ввести всім країнам, починаючи з 20 листопада 1956 року, Генеральна Асамблея ООН ще у 1954 році.
У цей день діти ще раз нагадують дорослим, що вони є, мають свої потреби, хочуть, щоб їх любили та опікувалися ними.
        Вже традиційно, кілька років поспіль, для відзначення дня дитини у Жовкві об’єднуються Жовківський центр творчості (дир. Ірина Чурій, заст. Галина Клин) та Жовківський навчально-реабілітаційний центр "Злагода" (дир. Галина Пікловська).
        Вихованців соціально-реабілітаційного гуртка "Ми разом!" центру творчості (кер. Богдана Шай) та учнів центру "Злагода" (вчит. Любов Янкович та практ. психолог Наталія Гожельник) люб’язно зустрічали у готельно-ресторанному комплексі
"Акварель". Незабутні враження залишилися у дітей від відвідування басейну (джакузі), а також  від теплої та приємної аури залу, де демонструвалися мультфільми, звучали дитячі пісні, проходили цікаві ігри.
        На завершення зустрічі господиня закладу Леся Будзан пригостила всіх присутніх смачними млинцями з морозивом, фруктами та соками. Діти отримали в подарунок від відділу
освіти книжки-розмальовки, а від Благодійного Фонду "За посмішку дитини" різнокольорові гелеві кульки.
Свято продовжувалося і для інших дітей. У Жовківському центрі творчості вихованці обох закладів брали участь у майстер-класах з виготовлення новорічної листівки та прикраси з фоамірану (кер. Оксана Кудик), а у Жовківському НРЦ "Злагода" декорували підсвічники (кер. Оксана Тлустяк,  Галина Харко) та виготовляли листівку з використанням природного матеріалу (кер. Ірина Ган). Від Жовківської райдержадміністрації привітали дітей і вручили солодощі начальник служби у справах дітей Віра Павлова та керівник відділу опіки Мар'яна Петрук.
Це свято не може закінчуватися!!!
Кожна дитина заслуговує бути щасливою і здоровою, оточеною турботою і вірною любов'ю. Наші діти ні в чому не мають мати потреби, вони не повинні сумувати ні за що на світі. Нехай кожна мить їхнього дитинства буде наповнена щастям, радістю і чудесами, а кожен день вони зустрічають з усмішкою і гарним настроєм! А це вже наше з вами завдання, ШАНОВНІ ДОРОСЛІ!