середа, 20 листопада 2019 р.

ВСІ ДІТИ НАЙКРАЩІ!



         Цілий сьогоднішній день дорослі старалися зробити свято для дітей.
З нагоди Всесвітнього дня дитини у Жовківському центрі творчості вже з самого ранку усім дітям дарували смайлики-наліпки. Вихованці школи раннього розвитку дитини "Малюк" разом зі своїми педагогами Галиною Майбою і Олександрою Масляк та іншими дошкільнятами відвідали свято Блаженної Йосафати.
         Вихованців соціально-реабілітаційного гуртка Жовківського центру творчості (кер. Богдана Шай) та Жовківського навчально-реабілітаційного центру "Злагода" (вчителі Ірина Франчук і Іванна Рудзінська) люб’язно зустрічали у готельно-ресторанному комплексі "Акварель", де діти мали можливість поплавати у басейні та пригоститися смачними десертами. Дякуємо!
Продовжилося свято в актовій залі Жовківського центру творчості, де відбулася презентація робіт дітей з особливими потребами, яку представила Катерина Плечій, авторка ідеї проєкту "Художня майстерня для дітей з інвалідністю "Happy Art".
Привітати дітей з великим кошиком солодощів  прийшла перший заступник голови Жовківської райдержадміністрації Любов Дунець.
Хороші слова вітань дітям сказала Ірина Цимбало, інспектор з ювенальної превенції Жовківського відділення поліції.
         А яке ж  свято без виступу дітей?
Гучними оплесками присутні зустрічали виступи юної скрипальки-віртуоза, учениці Жовківської школи мистецтв Ілони Химиці (педагог Наталія Бандура). Веселу пісню присутнім подарував дует у складі Тетяни Галабуди та Олени Боровик, і вперше дебютували на сцені квартет дівчаток і солістка Софія Бабій (кер. Анатолій Щурик). Зі сьозами на  очах присутні зустріли зворушливий виступ учениці навчально-реабілітаційного центру "Злагода" Тетяни Земко.
Талант кожної дитини проявляється по різному. Хтось добре малює, хтось прекрасно співає і танцює, а хтось віртуозно володіє музичним інструментом.  Завдання ж дорослих – допомогти дітям реалізувати свою мрію.
         Юні учасники свята частувалися солодощами, фруктами, напоями, які їм презентували Жовківська райдержадміністрація, Благодійний Фонд "За посмішку дитини", Малехівський сільський голова, приватний підприємець Ростислав Негела.
         І на завершення дня вихованці Жовківського центру творчості побували на майстер-класі у навчально-реабілітаційному центрі "Злагода" (педагог Наталія В’язівська), а вихованці центру "Злагода" виготовляли різдвяний віночок у центрі творчості (кер. Марія Зварич).
ЦЕ СВЯТО НЕ МОЖЕ ЗАКІНЧУВАТИСЯ!!!
Кожна дитина заслуговує бути щасливою і здоровою, оточеною турботою і вірною любов’ю. Нехай кожна мить їхнього дитинства буде наповнена щастям, радістю і чудесами, а кожен день вони зустрічають з усмішкою та гарним настроєм! А ЦЕ ВЖЕ НАШЕ З ВАМИ ЗАВДАННЯ, ШАНОВНІ ДОРОСЛІ!