середа, 18 травня 2022 р.

ВДОСКОНАЛЮЄМО ПЕДАГОГІЧНУ МАЙСТЕРНІСТЬ

         Використання інформаційно-комунікативних технологій у виховному процесі стало однією з найпоширеніших. І це вже давно не самоціль і не данина моді. Це потреба часу.  

Цього разу участь у семінарі-практикумі з цього питання, який   відбувся у Жовківському центрі творчості, брали участь педагоги-організатори закладів освіти Жовківської територіальної громади.

Керівники гуртків Жовківського центру творчості Наталія Назарко і Наталія Конопка та Ірина Брухаль поділились своїми практичними навичками створення відеороликів.

Як створювати тести, опитувальники за допомогою GOOGLE форм розповіла організатор семінару, завідувачка методичного відділу   Мар'яна Бранець.

Практичний психолог Жовківського центру творчості Олеся Філіпович запропонувала кілька тренінгових вправ, які допоможуть у визначенні лідерських якостей.

Зі своїми пропозиціями та заувагами звернулися до педагогів-організаторів також провідний спеціаліст відділу освіти Жовківської міської ради Марія Деревінська та директорка центру творчості Ірина Чурій.

Не можемо навіть у сьогоднішній складний час втрачати креативність і здатність до творчості, мусимо постійно вдосконалюватися.