середа, 1 червня 2022 р.

Дитинство наших дітей обов’язково буде щасливим та радісним

            І будуть вони жити у вільній демократичній державі.

Сьогодні, власне, про це мріяли та демонстрували наші діти під час святкування Міжнародного дня захисту дітей, свята, яке щорічно нагадує про найважливіше завдання будь-якого суспільства: дбати про безпеку, здоров'я і розвиток наймолодших.

Виступи учасників народної вокальної студії Вікторії Кирилюк, два масових флешмоби від вихованців колективів народного танцю "Перлинка" та сучасного танцю "Крик", вітальне слово голови Жовківської міської ради Олега Вольського, цікаві та надзвичайні локації – ось далеко не весь перелік цьогорічних святкувань.

А ще ми зібрали кошти для механізованого батальйону  танкової бригади. Підсумок безпрограшної лотереї, яка спричинила справжній бум серед дітей і дорослих, – 11 тис 250 грн. та 100 злотих. Це для вас, наші захисники!

Різниця між дорослими та дітьми у тому, що дорослі у всьому шукають щастя, а діти його у всьому знаходять.

У сьогоднішній час обов’язок кожного дорослого - сказати кожній українській дитині – не бійся, я з тобою.

Приємно, що на святі було багато ДОРОСЛИХ. Це і представники владних структур, і батьки, і гості (делегація з м. Томашова).

Всі з подивом спостерігали за безпосередністю та радістю дітей.   

Дякуємо за сприяння у підготовці та організації свята депутатам Жовківської міської ради Надії Щур та Івану Дорошу, ПП Ростиславу Негелі, музею "Жовківська вежа" (дир. Любомир Кравець), КП "МВУЖКГ" (нач. Ігор Муравський), Катерині Плечій, Музею-заповіднику "Жовківський замок" ЛНГМ ім. Б.Г.Возницького (дир. Євген Янушевич).