четвер, 8 вересня 2022 р.

ОСВІТА НА ЧАСІ!

  Саме такими словами звернулась до педагогів-організаторів шкіл Жовківської міської ради Марія Деревінська, провідний спеціаліст відділу освіти, які зібралися на своє перше методичне об'єднання в новому навчальному році у Жовківському центру творчості . Пані Марія окреслила також плани на майбутній навчальний рік, наголосивши, що освітяни тримають свій мегаважливий фронт.

Ірина Чурій, директорка Жовківського центру творчості, зауважила що прийдешній рік у фінансовому плані буде важким, адже всі ми живемо у складний воєнний час. Наголосила також, що педагог-організатор повинен сьогодні працювати так, щоб бути популярним та улюбленим для вихованців та педагогів шкіл.
Мар'яна Бранець, завідувачка методичного відділу Жовківського центру творчості ознайомила педагогів-організаторів з методичними рекомендаціями щодо організації виховного процесу в закладах освіти у 2022-23 н. р.
Олеся Філіпович, психологиня Жовківського центру творчості, розповіла учасникам зібрання про панічні атаки та методи боротьби з ними, а також ознайомила з прийомами зняття психічного напруження.
ПІДТРИМУЙМО ОДНЕ ОДНОГО!
ДБАЙМО ПРО СЕБЕ!
ПАМЯТАЙМО, ЩО ПЕРЕМОГА БУДЕ ЗА НАМИ!