неділя, 7 січня 2024 р.

Благодійний захід «ВІДЛУННЯ РІЗДВА»

        Дійство, організоване великою родиною дітей, батьків та працівників Жовківського центру творчості.

І це не завершення свят, а лише їх відлуння. Адже новонароджений Ісус увійшов у серце кожного і став провісником того, що добро обов’язково переможе зло.

Сподіваємося, що сьогоднішня дзвінка коляда у виконанні вихованців народної вокальної студії Вікторії Кирилюк, вокально-хореографічної студії та вокального гуртка (Анна Панчишин), вертепу (Ігор Пограничний)   долинула і до наших захисників, бо завдяки їм ми маємо можливість  колядувати. І безумовно, що наші думки і молитви там з ними на сході.

Гуртківці разом з батьками приготували чудові почастунки та сувеніри, які можна було отримати за донати. Всі зібрані кошти будуть передані 79-ій десантно-штурмовій бригаді для закупівлі рушниці для відстрілу ворожих дронів. Зібрана сума буде оприлюднена на сайті та сторінці фейсбук.

На благодійному заході було багато гостей: батьків, знайомих, прохожих. Завітали також голова Жовківської міської ради Олег Вольський, директор КП «Жовківське ВУВКГ» Тадей Швай, консультант відділу освіти Галина Вненкевич тощо.

Щира вдячність батькам за їх ініціативу, підтримку та тісну співпрацю. Ви найкращі!