четвер, 7 березня 2024 р.

Благодійний марафон!

    Волонтерство разом з дітьми може бути чудовим способом не лише провести час з користю, але й навчити дітей доброти та відповідальності.
Вихованці гуртка «Творчої майстерні. Дизайн» провели благодійний марафон добрих справ. 
     Метою марафону було виховати повагу до тих, хто захищає незалежність держави, сприяти виробленню у дітей обʼєктивної оцінки сучасних подій, а також розвинути розуміння того, що вони підтримують наших захисників.
  Кожного місяця діти плели сітки, виготовляли янголи-обереги та патріотичні браслети, проводили ярмарок, а підсумком марафону було виготовлення торбинок турботи. На захід була запрошена Надія Шарко, яка розповіла нам про те, як вона допомагає нашим військовим, готуючи для них зупки. Її історія може надихнути інших на долучення до доброчинних справ для воїнів. Послухали про її досвід та внесли свій власний вклад, зробивши солодкі торбинки, які стали доповненням до зупок.
   Дякую щиро батькам, які долучились до нашого марафону і принесли багато смаколиків. Адже наша спільна діяльність з дітьми додає сили й енергії на шляху до досягнення спільної мети. Хочеться, щоб наша спільна мрія - здійснилася.
      Слава Україні! Героям Слава!