субота, 12 квітня 2014 р.

Виховуємо лідерів

            Восьмого квітня відбулися семінари педагогів-організаторів шкіл району на базі Рава-Руської НВК "школа-гімназія" та Мацошинської ЗОШ на тему "Роль учнівського самоврядування у становленні лідера".
       Цікава нестандартна презентація із застосуванням інноваційних технологій у Мацошинській ЗОШ включала в себе інформацію про школу, успіхи та досягнення, проблеми та їх вирішення, розповідь про творчих і талановитих людей Мацошина. Окремим блоком було висвітлено досвід роботи школи з організації учнівського самоврядування, який представила педагог-організатор школи Теодозія Пакон. Одним з елементів була ділова гра "Дебати з кандидатами у президенти школи".
          Презентація школи з питання "Роль учнівського самоврядування у становленні лідера" Мацошинської ЗОШ, безумовно, заслуговує на розповсюдження для використання у роботі учнівських колективів шкіл не лише в межах району.
             Відвідання школи підтвердило, що там працюють однодумці, люди творчі, активні, які вболівають за загальну справу. Подяка директору школи Наталії Яворовській, заступнику Галині Денис, вчителю музики Оксані Клепач та педагогу-організатору Теодозії Пакон.