понеділок, 28 квітня 2014 р.

Концерт польсько-української дружби в Республіці Польща

У четвер, після Великодніх свят, педагоги та вихованці Жовківського центру творчості в рамках укладеної угоди про співпрацю з Молодіжним Домом Культури міста Замосць відвідали Республіку Польща. Настрою додали доброзичливі прикордонники та митники з обох сторін кордону, які постаралися оперативно оформити міжнародний переїзд.

Браво та шквал оплесків зірвали наші артисти (хореографічні колективи "Перлинка" (керівник Н.Конопка), "Стиль" (керівник Н.Конопка), "Крик" (керівник О.Луцишин), вихованці народної вокальної студії Вікторії Кирилюк) в ході концерту в школі № 2 м. Замосця.

Незабутнє враження справило на наших дітей відвідання зоопарку: доглянуті звірі, птахи; естетичне зі смаком оформлення території; обладнані зручні місця для розваг та відпочинку дітей. В рамках концерту польсько-української дружби в Молодіжному Домі Культури ім. Корнелія Макушинского відбулося нагородження переможців всепольського конкурсу малюнків та фотографій, виступ вокальних і хореографічних колективів МДК і концерт колективів центру творчості, який отримав багато схвальних відгуків дітей, молоді, вчителів, батьків, представників влади міста Замосця.

Директор МДК Анжей Шумовский і директор центру творчості Ірина Чурій висловили взаємну подяку за проведену теплу зустріч, за хороші плоди міжнародної співпраці, віру у майбутні дружні зв’язки