пʼятниця, 26 грудня 2014 р.

Новорічно-різдвяний ярмарок "Наша хата на коляду  багата!"

         Напередодні зимових свят, 25 грудня, у центрі творчості вже традиційно проходив новорічно-різдвяний ярмарок. Цьогоріч частина коштів, виручених на ньому буде пожертвувана на потреби українського війська. На це дійство завітало безліч гостей, яких вже на вулиці зустрічали різдвяні колядки. Розпочали святковий ярмарок колядники – батьки вихованців народної вокальної студії Вікторії Кирилюк разом з керівником. Під акомпанемент баяну (Микола Качмар) звучали усім знайомі колядки. Їх підхопили усі присутні на ярмарку. Родзинкою дійства стали гостинна лавка наших колядників "Наша хата на коляду багата", причепурена в українському стилі, з кутею, салом, варениками та іншими популярними українськими стравами.
          І діти, і дорослі мали можливість смакувати на цьому ярмарку запашними пампухами, різдвяними смаколиками, варениками,  борщем та іншими власноруч приготованими стравами.  Крім того всі зацікавлені змогли купити надзвичайно оригінальні ялинкові прикраси та інші, виготовлені гуртківцями, предмети декору, могли пограти в безпрограшну лотерею.
         Гурток "Краса та здоров'я" (кер. Христина Муц) пропонував дівчатам та жінкам парафінотерапію та святковий манікюр. Керівник гуртка "Основи комп'ютерної грамоти" Володимир Скугра провів турнір із комп’ютерних ігор. Вихованки вокального гуртка (кер. Анатолій Щурик) виконували пісні на замовлення присутніх.
        Саме так колоритно із піснями та колядками, із щасливими усмішками дітей та дорослих, приємними враженнями та чудовим настроєм на прийдешні свята завершився ярмарок. Усі гості з нетерпінням чекають наступного року, аби знову так весело провести час у чудовій компанії.