понеділок, 11 грудня 2017 р.

І знову на Жовківщині прозвучала "Веселка"

     34 юних вокалісти та 7 вокальних дуетів змагалися у творчому двобою на районному фіналі ХХІІ фестивалю української естрадної та народної пісні "Веселка-2017", який цьогоріч проходив у мальовничому селищі Куликів.
        Визначали переможців фестивалю журі у складі: ГАННИ КРИВУТИ - члена Всеукраїнської національної спілки, поетеси, композитора, організатора Всеукраїнського фестивалю "Рідна мово, моя", засновника громадської організації "Подих весни"; ІВАННИ ТКАЧИК - солістки вокального тріо "Крайня хата" та Львівського композитора та співака ВІТАЛІЯ КОБРИНОВИЧА.
     Серед учасників фестивалю відзначилися й вихованці вокального гуртка Жовківського центру творчості (кер. Анатолій Щурик).
    АЛІНА АРСЕНТЄВА стала лауреатом 1 ступеня фестивалю, ІРИНА КУЗЬМИН – лауреатом 2 ступеня, ХРИСТИНА ДЖУРИК та вокальний дует у складі НАТАЛІЇ ІВАНИК і ВІКТОРІЇ ВОРОЦЯНКО - лауреатами 3 ступеня. Дівчатка отримали кубки, дипломи, новорічні іграшки та квитки у львівську обласну філармонію на дитячий мюзикл-казку "Пригода Святого Миколая" з капелою "Дударик" у супроводі Rock Orchestra. Сама юна вихованка центру творчості АНАСТАСІЯ КОТЮК стала дипломантом фестивалю, нагороджена солодким призом та сертифікатом на знижку 50 грн. у Дитячу планету.
       Вітаємо та гордимося вами!