вівторок, 25 вересня 2018 р.

ВОНИ НІЧОГО НЕ ВИМАГАЮТЬ ВЗАМІН СВОЄЇ ЛЮБОВІ


Гамірно, весело та цікаво було сьогодні у Жовківському центрі творчості. Для того, щоб ще раз нагадати всім, дорослим і  дітям, про те, що ми всі відповідальні за тварин, які живуть поруч з нами, було організовано виставку домашніх тварин (з ініціативи заступника директора з навчально-виховної роботи Галини Клин).
У центрі творчості зібралися всі, хто дійсно дуже любить, поважає і захищає тварин.
На виставці були представлені собаки: американський кокер спанієль "Емма" (з Мартою Томц), чарівна чіхуахуа "Ляля" (з Юлею Пилявкою), йоркширський тер'єр "Рафік" (з Анастасією Левченко), бордер коллі "Алсу" (з Ліліаною Скіп), йоркширські тер'єри "Мікі" (з Оленою Бучман), "Кенджі" (з Юлею Сало) та "Чарлі" (з Яною Придун).
Четверо чарівних маленьких кошенят на виставці представила Юлія Дем'янович, сіамську кицю "Герту" Каріна Бутилкіна, шотландського висловухого кота "Дональда" Діана Данилевич, кицьку "Крапку" цієї ж породи Юлія Рижко.
Богдана Правець та Каріна Фейдаш прийшли на виставку з джунгарськими хом’ячками "Міні" та "Сонею", а Марта Луцишин з хом'ячком "Пушинкою".
Багато глядачів збирала біля себе черепаха "Тортілла", яку представила на виставці Анастасія Петрук.
Виставку відвідали всі бажаючі, в тому числі гуртківці соціально-реабілітаційного гуртка "Ми" (кер. Богдана Шай).
Присутні оглядали тваринок, слухали розповіді про них. Вихованка вокального гуртка Віра Мариневич (кер. Анатолій Щурик) виконала веселу пісеньку. На завершення відбулося дефіле усіх присутніх собачок, опісля дефіле котиків, дефіле хом’ячків. Завершила дефіле черепаха. Всі господарі тваринок були відзначені призами.
Ми маємо розуміти, що звірята не з'ясовують відносин і не пред'являють претензій, нічого не вимагають взамін  своєї любові і не здатні на зраду. Вони просто люблять своїх господарів. І хочуть, щоб їх любили. 
Дякуємо всім учасникам виставки. Можна з впевненістю сказати, що сьогодні в центрі творчості зібрались справжні любителі та захисники тварин!  Молодці!