понеділок, 10 червня 2019 р.

ЗНАЙОМИМОСЯ З ПРОФЕСІЯМИ


Сьогодні у центрі літнього відпочинку "ВЕСЕЛА ГАЛАКТИКА" Жовківського центру творчості стартував проект "Місто професій"   з вивчення професій нашого міста по трьох маршрутах.
На першому з них діти ознайомилися, чим займаються у Жовківській міській раді, піднялися на ратушу з екскурсоводом туристично-інформаційного центру Віктором Заславським, оглянули монастир Отців Василіан, взяли участь у майстер-класі з випікання піци у розважальному комплексі "Парк".
Учасники другого маршруту ознайомилися з професією банкіра у Жовківському відділенні Ощадного банку, відвідали центр поштового зв'язку № 5 АТ "Укрпошта", Жовківське відділення Пенсійного фонду, взяли участь у майстер-класі з лікувальної гімнастики у спортивному клубі "Опіум" та відвідали фабрику перших фантазій.
На третьому маршруті діти познайомилися з професією державного службовця у Жовківській РДА, професією журналіста у редакції газети "Відродження", відвідали державну пожежно-рятувальну частину - 17, цікаво провели час у Жовківській районній дитячій бібліотеці та виготовили цукерки на майстер-класі.
Завтра і післязавтра діти міняються маршрутами. Так що чекайте нас знову!