субота, 3 квітня 2021 р.

ПОПУЛЯРИЗУЄМО ПАПЕРОПЛАСТИКУ ТА МОДЕЛЮВАННЯ З ПАПЕРУ

    За підсумками Всеукраїнського фестивалю-конкурсу сценічних та карнавальних паперових костюмів "СТИЛЬНИЙ ПАПІР" та обласного заочного конкурсу з орігамі, паперопластики та комп’ютерної графіки "Стильний папір. В країні жар-птиці":

Дипломом І ступеня Українського державного центру позашкільної освіти нагороджені вихованки гуртка "Крою та шиття" Жовківського центру дитячої та юнацької творчості Паска Юлія та Щирба Василина за сценічний костюм "Квітучий Ірис" (кер. – Юлія Барилко), які посіли 1 місце.

Дипломом ІІ ступеня Українського державного центру позашкільної освіти нагороджені вихованки гуртка "Крою та шиття" Жовківського центру дитячої та юнацької творчості Свищ Олена за сценічний костюм "Політ Жар-Птиці", Сидор Вероніка за сценічний костюм "Чарівна Кала" (кер. Юлія Барилко), вихованка гуртка "Творча майстерня. Дизайн" Долінська Юлія за сценічний костюм "Інфо-пані" (кер. Оксана Кудик), які зайняли 2 місце.

Дипломом учасника Українського державного центру позашкільної освіти нагороджена вихованка гуртка "Крою та шиття" Петрук Анастасія за сценічний костюм "Квітка вогню" (кер. Юлія  Барилко), яка посіла 3 місце.  

ВІТАЄМО!