середа, 13 жовтня 2021 р.

ВЧИМОСЯ БУТИ ФАХІВЦЯМИ СВОЄЇ СПРАВИ

         Методичне навчання педагогів-організаторів Жовківської та Куликівської територіальних громад, яке відбулося у Жовківському центрі творчості, організували і провели провідна спеціалістка відділу освіти Жовківської міської ради Марія Деревінська і завідувачка методичного відділу ЖЦДЮТ Мар'яна Бранець.  

Обговорювали актуальність інноваційної діяльності, адже серед основних завдань сучасної освіти в Україні є інтенсивне впровадження новітніх технологій навчання, виховання та  розвитку особистості.

На запрошення п. Марії захід відвідали мегакруті спікери.

Хвилюючим, щирим і надихаючим був виступ головної спеціалістки ДОН ЛОДА Лідії Ільків про пріорітетність національно-патріотичного виховання як одного з головних векторів діяльності українського суспільства.  Лідія Володимирівна і сама була на передовій, тому з великою приємністю поділилася з присутніми своїми напрацюваннями щодо формування в дітей та учнівської молоді патріотизму, поваги до мови, символів та героїв, які віддали своє життя за Україну.

Не менш цікавим і пізнавальним був виступ методистки ККМД ЛОІППО Ірини Суховерської про сучасне покоління дітей. Які вони? Як їх зрозуміти і як навчати? Тренерка поділилася "лайфхаками" роботи, які чудово сприймаються сьогоднішніми школярами.

Рушійною силою інноваційної діяльності є педагог як творча особистість і тому  наше завдання – БУТИ: мудрими, фахівцями своєї справи, майстрами і талановитими новаторами.

УСПІХІВ НАМ!!!