вівторок, 22 лютого 2022 р.

ГЕНЕРАТОРИ ІДЕЙ

 "Замало бути обізнаним у нових ідеях, потрібно знати, де можна використати ці ідеї, вміти з ними поводитись, а не лише захоплюватись"(Майкл Фуллан).

📣
Саме цією цитатою видатного канадського вченого розпочала зібрання педагогів завідувачка методичного відділу Жовківського центру творчості Мар'яна Бранець.
📣
Вже третій рік поспіль Відділ освіти Жовківської міської ради та Жовківський центр дитячої та юнацької творчості проводять форум педагогічних ідей. Метою заходу є активізація пошукової діяльності педагогів освітніх закладів щодо нових форм роботи у шкільному колективі, залучення дітей до дослідницької роботи у різних сферах життя, ознайомлення дітей з традиціями українців різних регіонів та зарубіжжя, використання інноваційних методів та креативний підхід до проведення традиційних шкільних свят.
📣
Начальник відділу освіти Василь Сало і провідний спеціаліст Марія Деревінська відзначили високий професіоналізм, плідну педагогічну діяльність і якісну підготовку матеріалів педагогів, які взяли участь у конкурсі.
📣
Експерементуйте! Ризикуйте! Пробуйте! Зараз саме час народжувати і втілювати нові ідеї!

Наказ "Про підсумки проведення конкурсу "Фестиваль педагогічних ідей-2022"" тут ⬇️










📣