неділя, 20 листопада 2022 р.

Найкраще, що в тебе може бути, – це друг, і це найкраще, чим можеш бути ти

        Добре, коли в тебе є друзі, з якими можна поспілкуватися, провести весело час, зробити спільну справу чи просто відпочити.

В ході тижня друзів, який проходив у Жовківському центрі творчості в рамках місячника ввічливості, вихованці гуртків обговорювали тему дружби, ділилися своїми думками, розповідали про своїх друзів.

А юні гуртківці-дизайнери разом зі своїм керівником Оксаною Кудик  відвідали своїх друзів у КЗ ЛОР "Жовківський БНРЦ "Злагода", де взяли участь у спільному майстер-класі з виготовлення новорічних іграшок та вітальних листівок. Сподобалося всім!

І, зрозуміло, що не обійшли увагою й Всесвітній день дитини, який щорічно відзначають  20 листопада. Саме в цей день,  у 1989 році, була прийнята Конвенція про права дитини, що є основним міжнародним документом із захисту прав дітей.  Керівники гуртків обговорили з дітьми ті права, якими користуються діти в демократичних суспільствах: право на освіту, на здоров’я і належну медичну допомогу, право на ім’я та громадянство, право займатися улюбленою справою, розвивати свої таланти, мати друзів тощо.

Життя – ніщо без справжньої дружби.