пʼятниця, 2 червня 2023 р.

МАЙБУТНЄ КРАЇНИ - У МРІЯХ ДИТИНИ!

 

Під таким гаслом  пройшло відзначення 1 червня, Міжнародного дня захисту дітей, у Жовківській громаді.

Це особлива дата, яку щорічно відзначають з метою привернення уваги до прав та добробуту дітей по всьому світу, а під час війни цей день відчувається надзвичайно важливим в Україні.

Наші діти – це найдорожче, що у нас є. Кожна дитина неповторна. Вона приходить у світ з своїми надіями і сподіваннями, але в одному всі діти схожі - вони великі мрійники і вірять у те, що їхні мрії обов'язково здійсняться. Аби ніщо не затьмарило дитячих мрій, дорослі повинні стояти на захисті їхнього безпечного майбутнього.

Організатори святкування, а це Жовківський центр дитячої та юнацької творчості,  Жовківський ЗЗСО № 1, Жовківський ЗЗСО І-ІІІ ступенів #2, Жовківський ЗЗСО 3, клуб кіокушин карате, бібліотека-філія для дітей, ДЮСШ, влаштували дітям насичену відпочинкову програму: парад казкових героїв; фестини для шкільної родини; благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ; майстер-класи "Фантазуємо з природою", з живопису "Літо", з виготовлення "Браслетів перемоги"; шаховий турнір; книжково-ілюстровану експозицію "У центрі Всесвіту - Дитина"; вікторини з англійської та польської мов;  акцію "Ми за чисте довкілля"; показовий виступ кіокушин карате. На дітей  чекала безпрограшна лотерея, дитячий аквагрим, атракціони, туристсько-спортивні розваги і дитячі футбольні турніри.

У рамках святкування відбувся також двогодинний звітний концерт вихованців Жовківського центру творчості.

 Дітей привітали  секретар Жовківської міської ради Марта Грень та директор Жовківського центру творчості, заслужений працівник освіти України, Ірина Чурій.

Діти, батьки та гості свята отримали від свята море приємних вражень, позитивних емоцій, посмішок та відчуття казки.

Кошти, зібрані в ході свята, а це 22 тис 300 грн., будуть передані на придбання автомобіля для 1-ої танкової бригади, де служить наш жовківчанин Микола.

          Захід відбувся за сприяння Жовківська міська рада, Відділ культури, молоді та спорту Жовківської міської ради, Відділ освіти Жовківської міської ради, Благодійний Фонд для дітей Жовківщини "За посмішку дитини",  ТзОВ Галфрост", OKTO clay factory, ТзОВ "Галицькі традиції", ТзОВ "Технокап УА", #Росинка, Відділ поліції 2 ЛРУП 1 ГУНП у Львівській області, Львівське РУ ГУ ДСНС України у Львівській області, КНП “Жовківська лікарня”, відпочинкового комплексу "Парк", відділення «Укрпошта» та Лови момент - розваги для твого свята.