понеділок, 19 червня 2023 р.

УЧАСТЬ ЮНИХ ЖОВКІВЧАН У СВЯТКУВАННЯХ В ПОЛЬЩІ

 

У рамках партнерства між Місцевою асоціацією органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Розточчя-Україна» та Асоціацією «Єврорегіон Розточчя» (Польща) 17-18 червня у м. Томашів Республіка Польща відбулися ІІ Дні Розточчя.

Програма для вихованців Жовківського центру творчості, запропонована господарями свята, за що їм дуже вдячні, була цікавою та насиченою:  майстер-класи з робототехніки, показові бої роботів, ознайомлення з винаходами юних техніків у школі № 2, справжня ігротека у міській публічній бібліотеці, екскурсія вулицями Томашова, купання у критому басейні, ошатний готель, смачне харчування та інші цікавинки.

Виступ вихованців колективу народного танцю «Перлинка» (кер. Наталія Конопка) та солістки Марії Сало (кер. Анатолій Щурик) у міському парку супроводжувався оплесками та теплими відгуками.

На Днях Розточчя було підписано Договір про співпрацю між Львівська районна рада, Яворівський національний природний парк , Euroregion Roztocze Roztoczański Park Narodowy та Місцевою асоціацією органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Розточчя-Україна».

Поїздка дітей співфінансована «Міністерством зовнішніх справ Польщі» в рамках проекту «Розточчя для молодих» «Публічна дипломатія 2023». Дякуємо Любомиру Кравцю.