четвер, 14 вересня 2023 р.

ПЕДАГОГИ-ОРГАНІЗАТОРИ СТАРТУВАЛИ…

 

 На традиційній вересневій зустрічі педагогів-організаторів шкіл Жовківської громади, яка відбулася у  Жовківському центрі творчості, обговорювалися особливості нового 2023-2024 навчального року.

Провідна спеціалістка відділу освіти Жовківської міської ради Марія Деревінська окреслила стратегічні напрями розвитку у сфері сучасної шкільної освіти, зокрема зауважила, що відділ освіти пріоритетом у своїй роботі ставить співпрацю з освітніми закладами виключно на умовах взаєморозуміння, співробітництва і партнерства.

Фахівець відділу освіти Галина Вненкевич ознайомила присутніх зі змінами у проведенні атестації, викликаними  наказом Міністерства освіти і науки України № 805 від 09.09.2022 року «Про затвердження Положення про атестацію педагогічних працівників», який набрав чинності 1 вересня 2023 року, та нововведеннями у підвищенні кваліфікації педагогічних працівників.

Мар'яна Бранець, завідувачка методичного відділу Жовківського центру творчості, організувала інтерактивне спілкування щодо організаційно-методичних аспектів початку нового 2023-2024 н. р., організації виховного процесу в закладах освіти та створення безпечного освітнього середовища для всіх учасників освітнього процесу.

Цікавого, спокійного та мирного навчального року усім!

Разом до перемоги з вірою в ЗСУ!