середа, 29 грудня 2021 р.

ПОЧЕСНА НАГОРОДА ПРИБУЛА НА ЖОВКІВЩИНУ

      Ось і на завершенні 2021 рік. Зазвичай, в останні його дні підбиваються підсумки зробленого, аналізуються успіхи та невдачі.

Заклади позашкільної освіти перший рік працювали в умовах децентралізації, вдосконалювали форми і методи віддаленого навчання, робили все, щоб якнайкраще презентувати себе громаді.

Цей рік був важливим і знаковим для нашого закладу, адже ми у рік 30-річчя незалежності України відзначали 70-річчя з дня створення на Жовківщині першого закладу позашкільної освіти для дітей.

 І ось справжній подарунок під ялинку – за підсумками презентацій основних досягнень та перемог позашкільної освіти у 2021 році, Жовківський центр дитячої та юнацької творчості отримав почесну відзнаку "Лідер позашкільної освіти - 2021" у номінації "Ювілеї позашкільної освіти".

Щиро вітаю колектив центру творчості, дітей і батьків з високою оцінкою нашої діяльності.

Впевнена, що спільними зусиллями з батьками, громадськістю, місцевою владою ми зможемо і надалі створювати умови для творчого розвитку дітей громади, їх самореалізації, робити позашкільну освіту доступною та змістовно наповненою.

Дякуємо Міністерству освіти та науки України, Міжнародній асоціації позашкільної освіти, видавничій групі "Шкільний світ" за визнання результатів роботи нашого закладу та постійну підтримку позашкілля.