четвер, 9 грудня 2021 р.

ВЧИМОСЯ РОБИТИ ФОТОШЕДЕВРИ

      Для більшості з нас смартфон став не тільки засобом комунікації, але й фотоапаратом. Погодьтеся ж, зручно дістати його будь-якої секунди, навести на вподобаний епізод і сфотографувати. Але не завжди фотографії будуть якісними. Як цього уникнути? Як навчитися робити якісні знімки?   Ці питання рано чи пізно починає ставити собі кожен з нас.  Власне у цьому  7 грудня у Жовківському центрі творчості   пробували   розбиратися педагоги-організатори ЗЗСО Жовківської територіальної громади.

 Організаторка заходу, завідувачка  методичного відділу Жовківського центру творчості Мар'яна Бранець запросила для проведення майстер-класу фотографиню Євгенію Таранюк, яка з задоволенням поділилася секретами вдалих фото. Дякуємо Євгенії за змістовну розповідь і професійні поради.

 І пам'ятайте, щоб видавати фотошедеври, потрібно навчитися дивитися на навколишній світ очима здивованої дитини. Кожна дрібниця заслуговує на вашу увагу, будь то випадково впіймана посмішка дитини, равлик в траві або промінчик сонця у вікні.