четвер, 23 лютого 2017 р.

Районна ліга КВК відбулася

У вівторок у Жовківському центрі творчості було надзвичайно гамірно. Тут зібралися молоді, активні та креативні старшокласники для участі у районній лізі КВК.
Змагалися команди у трьох конкурсах: презентація, коротка мініатюра "Перше побачення" та домашнє завдання на вільну тему.
Як і анонсувалося, гарантовано було призи, гарний настрій, фуршет, нові знайомства, фото-звіт конкурсу та чесну ГРУ.
Зголосилися до участі в конкурсі 9 команд: зі шкіл № 2 і № 3 м. Жовква, № 1 та школи-інтернату м. Рава-Руська, Липника, Потелича, Грибович, Зашкова та Бишкова.
Більше трьох годин на сцені відбувалося молодіжне дійство: творче, веселе, подекуди кумедне, створено учасниками чи обігране з відомих телепрограм та інтернет-сторінок. Звісно, хотілося б побільше власної творчості, але все ще  попереду.
Фінансову підтримку проведенню районної ліги КВК надав депутат обласної ради Андрій Дума, який був членом журі. Співорганізатором та членом журі виступив Микола Саджениця (радіо "Вежа"). Журі також представляли депутат міської ради Тарас Шняк, заступник президента районного учнівського парламенту Роман Пелек та директор Жовківського центру творчості Ірина Чурій. Фото-зала Галини Скоропад.
Почесні призові місця завоювали команди Великогрибовицької ЗОШ (1 місце), Потелицької ЗОШ (2 місце) та Жовківської ЗОШ № 2 (3 місце).

Конкурс організований районним учнівським парламентом, відділом освіти Жовківської РДА, школою лідерів Жовківського центру творчості. Головним координатором виступила Марія Деревінська.