пʼятниця, 1 червня 2018 р.

УСПІШНЕ ЗАВЕРШЕННЯ НАВЧАЛЬНОГО РОКУ


     Колектив Жовківського центру творчості успішно завершив навчальний рік. Близько 1200 дітей з 20 педагогами з вересня місяця щоденно крокували пліч-о-пліч, навчалися, розвивалися, пізнавали один одного.
         Звітний концерт художніх колективів центру творчості, який проходив під гаслом "Творчість без меж…", показав лише частинку того, чого досягли вихованці установи за цей навчальний рік.
         За самовіддану працю педагогічний та учнівський колективи центру творчості отримали Подяку відділу освіти Жовківської РДА.
За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм і вагомий внесок у виховання творчих, обдарованих особистостей нагороджені грамотами Жовківської райдержадміністрації керівник народної вокальної студії Вікторія Кирилюк, керівник зразкового колективу бального танцю "Стиль" Вікторія Хавелко, керівник вокального гуртка Анатолій Щурик.
За досягнуті успіхи у вихованні та навчанні учнівської молоді, налагоджування співпраці з батьками, високий професіоналізм та сумлінну працю відзначена подякою Жовківської райдержадміністрації директор центру творчості Ірина Чурій.
Кожен педагог-позашкільник – це жертовна людина, яка перетворює перебування дітей в установі на хвилини радості, творчості та пізнання. І кожен з них, безумовно, заслуговує щирої подяки.