пʼятниця, 22 червня 2018 р.

НОВИНИ З "ВЕСЕЛОГО ВУЛИКА"


Останні три дні були особливо насиченими у центрі літнього відпочинку "Веселий вулик", який працює протягом червня місяця у Жовківського центрі творчості.
В середу був День України. Говорили про нашу Батьківщину  з її найдревнішими традиціями, найкращим у світі народом, найрозумнішими дітьми. Під час проведення пізнавальної гри "В моєму серці Україна", діти змагалися у знаннях українських прислів'їв, казок, загадок, страв, традицій ТОЩО.
         У День спорту, 21 червня, наші "бджілки" разом з дітьми УДЮС та МК змагалися у своїй силі, спритності, витривалості у  спортивних змаганнях, які організував для  дітей директор УДЮС та МК Олександр Вербило.
Цього ж дня капітан поліції Жовківського відділення Ірина Цимбала говорила про безпеку життєдіяльності дітей влітку, адже від правильного поводження   на воді, на дорозі, з вогнем залежить життя і здоров'я діточок. А на майстер-класі, який провела керівник гуртка центру творчості Катерина Дмитрієнко, діти виготовляли тістечко "ріжок".
Сьогодні у "Веселому вулику" був День Великобританії. Цікаві ігри, конкурси, вікторини підготувала для малечі Ірина Притула, керівник гуртка англійської мови. На лінійці всі були нагороджені солодощами.