субота, 9 червня 2018 р.

ЧУДОВА МАНДРІВКА ПОЛЬЩЕЮ


У п'ятницю, 8 червня, вихованці гуртка польської мови Жовківського центру творчості (кер. Галина Керницька), разом  з іншими дітьми, батьками та педагогами центру творчості здійснили захоплюючу мандрівку у Республіку Польща.
За сприяння директора відділу туризму міста Замосць Дамяна Міховіча всі мали можливість безкоштовно відвідати супер зоопарк у цьому місті.
Незабутні враження справило на усіх відвідання міста Люблін. Люблінський замок, оборонний і палацовий архітектурний комплекс, побудований в дванадцятому столітті, сьогодні  резиденція Люблінського музею, - це справжній витвір мистецтва.  Доглянуті вулички старого міста, різноманітні культурно-мистецькі акції просто заворожили.
Завершенням подорожі стали незабутні катання на каяках (байдарках) та поїдання смачних "грільових" ковбасок і овочів на природі.
Щира дяка за сприяння в організації поїздки нашим прикордонникам (зокрема Андрію Дячку), нашому давньому польському колезі Петрові Дужиньському, який супроводжував нас цілий день в Польщі, секретарю Жовківської міської ради Андрію Мазану, та всім хорошим людям, які зустрічалися на шляху.