вівторок, 12 квітня 2022 р.

Звіт 11-12.04.22

      Людно було цими днями у Жовківському центрі творчості.  Закінчували видавати допомогу, отриману від польської діаспори та німецької спільноти м. Friedrichsdorf  з Німеччини (організатори Paula Mencel та Aleksandra Schula) і почали розподіляти гуманітарний вантаж, привезений сім'єю Piotr Nowicz і Lotta Fredriksson Nowicz  від мешканців міста Varekil гміни Orust (Швеція).

    Три заклади освіти де проживає більше 150 осіб, вимушено переселених із зони бойових дій, отримали продукти харчування (крупи, муку, сіль, цукор, макарони, приправи, молоко, йогурт, соки, ковбасні вироби, фрукти, солодощі, чай, каву), миючі засоби, побутову хімію.

     Більше 50 осіб з вимушено переселених сімей Київської, Харківської, Херсонської і Донецької областей, з міст Києва, Харкова, Житомира, Дніпра, Попасної, Гостомеля отримали дитячий та дорослий одяг, продукти харчування, засоби гігієни, побутову хімію, матраси, постіль, рушники, памперси, дитячі іграшки тощо. Дівчинці з Попасної дуже сподобався светрик і шапочка, власноруч зв'язані панею зі Швеції.

    7 маскувальних сіток відправили у Київську область. Продовжуємо їх плести. Допомогу надають наші переселенці. Дякуємо. Також передали аптечку та турнікет нашому жовківчанину.  

     І знову отримали допомогу від наших жовківських волонтерів, які привезли харчування та памперси для малюків. Мамочки, звертайтеся!

     Одяг для дітей вибрали собі також 5 сімей нашої територіальної громади, що опинилися в скрутних сімейних обставинах.

     І що особливо приємно, отримали подяки з місць, куди передавали допомогу нашим військовим. Ви нас захищайте, а ми вам будемо допомагати!..

 Україна ПОНАД УСЕ!