субота, 9 квітня 2022 р.

ЖИТТЯ У ЖОВКІВСЬКОМУ ЦЕНТРІ ТВОРЧОСТІ ВИРУЄ…

Попри складний воєнний час діти мають розвиватися, психологічно відпочивати від деколи не зрозумілих для них подій, новин тощо.

Чим цього тижня займалися діти з вимушено переселених сімей (51 ос.)  у нашому центрі творчості?

Одні  малювали, інші насолоджувалися музичними вправами та хореографічними па, а ще вивчали англійську, виготовляли оригінальні вироби з бісеру та тканини, побували на надзвичайно цікавому вокальному занятті, у ігровій формі навчалися правильно вимовляти звуки, а ази туризму освоювали, відвідавши ферму перепілок, диких кабанів та баранів місцевого фермера Петра.

На  заняття  разом з батьками прийшли і інші наші вихованці – діти та підлітки з особливими освітніми потребами. Спільно виконана робота принесла задоволення усім.

Також у центрі творчості з понеділка відкрилася Великодня майстерня. Цього тижня разом з юними жовківчанами писали писанки  діти з  вимушено переселених сімей. Запрошуємо і надалі!

Сьогодні працівники Жовківського центру творчості організовують освітній процес для своїх вихованців, застосовуючи дистанційні технології (за результатами опитування батьків). З приїжджими дітьми проводяться очні заняття (з присутністю родичів).

Ну і як же ж без волонтерства? Плетемо і відправляємо військовим сітки, сортуємо та видаємо отриману гуманітарну допомогу, в міру компетентностей надаємо консультації потребуючим.

Життя вирує! Хочемо миру і перемоги!