четвер, 21 квітня 2022 р.

Звіт 18-21.04.22

  47 осіб з числа вимушено переселених з міст Харкова, Києва, Херсона, Кіровограда, Краматорська, Бахмута, Маріуполя, Гостомеля, Миколаєва, Сум, Кремінної, Рубіжного, Слов'янська, інших міст Донецької, Запорізької та Одеської областей отримали продукти харчування (макарони, крупи, молоко, цукор тощо), дитяче харчування, памперси, засоби гігієни, одяг для дітей та дорослих, рушники, ковдри, корм для собак.

 Для наших захисників, жителів Жовкви, сформували і передали в Одеську та Луганську обл., міста Запоріжжя та Самбір 8 пакунків (рибні та м'ясні консерви, супи, шкарпетки, вологі серветки, медикаменти тощо)

 4 ящики памперсів для дорослих передали у соматичне відділення, ковдри та наматрацники у терапевтичне відділення нашої лікарні.

 Передали військовим (у дві бригади) 6 маскувальних сіток,7 спальних мішків, 4 ящики м'ясних консерв, сухі супи, аптечки, газовану воду.

 Продовжуємо плести сітки. Дякуємо за допомогу з матеріалом.

 А також в понеділок ми отримали допомогу від Лінії спротиву та Львівської округи НСОУ Пласту, яка включає товари для дітей: візочки, манежі, одяг, харчування. Дякуємо. Розпочали видачу потребуючим.

Допоможемо! Підтримаємо!

 Україна ПОНАД УСЕ!