пʼятниця, 1 квітня 2022 р.

Звіт 31.03.22

    День розпочався з приємностей. Отримали відеоматеріал, надісланий   військовими, де служить наш працівник, які подякували за отримані посилки. Бороніть Україну! Бережіть себе! Захищайте нас! Ми молимося за вас!

    Передали гігієнічні набори з Німеччини для жінок військових в м. Львів.

    Надали адресну допомогу потребуючим. 16 осіб, переселених з зони бойових  дій (Києва і Києвської обл., Харкова, Ірпіня, Чернігова, Житомира, Краматорська, Гостомеля, Сум) отримали продукти харчування, дитячі суміші, засоби гігієни, корм для тварин, одяг дорослий і дитячий, постіль, ковдри тощо.  

    Відправили новою поштою посилку в Рівненську область для військових (кава, консерви, турнікети, ковбасні вироби)

    Передали більше 30 кг ковбасних виробів у 2 заклади, де проживають вимушено переселені сім'ї (50 і 40 осіб).

    Дві малозабезпечених сім'ї громади, які опинилися у скрутних матеріальних умовах,  отримали дитячий одяг, взуття, іграшки, памперси, засоби гігієни.

    У заняттях гуртків, відкритих у Жовківському центрі творчості для дітей із вимушено переселених сімей, взяло участь 26 осіб. Діти займалися в хореографічному гуртку (кер. Наталія Конопка), логопедичному (кер. Ганна Кріп), гуртку крою та шиття (кер. Анастасія Горбань), гуртку дизайну (кер. Оксана Кудик), займалися вокалом з кер. гуртка Вікторією Кирилюк.

 Відділ освіти Жовківської міської ради

Міжнародна асоціація позашкільної освіти - МАПО