пʼятниця, 22 квітня 2022 р.

ВЕЛИКОДНІЙ КОШИЧОК – КОЖНІЙ ДИТИНІ!

     саме таку акцію організували вихованці та педагоги Жовківського центру творчості напередодні Великодніх свят для дітей з внутрішньо переміщених сімей.

 Всі християни східного обряду у передчутті великого свята Воскресіння Господнього. Час перед Великоднем, це час для покаяння, роздумів, добра і благодійності. Всі родини збираються разом, щоб святкувати Великдень. Нажаль, цьогоріч не всі українці можуть зустріти свято в рідних домівках. Багато змушені були покинути свої міста, села, втікаючи від війни через російського агресора.

І от сьогодні більше 40 діточок, які зібралися в актовій залі центру творчості, послухали цікаву розповідь про Великдень, оглянули мультики про звичаї та ритуали цього свята, а також отримали в подарунок Великодні кошички, наповнені пасками, ковбасками, писанками ну і, звичайно, любов'ю і теплом жовківчан.  

Сподіваємось, що діти разом зі своїми батьками освятять цей кошичок і приєднаються молитовно до всіх жовківчан у велике свято Воскресіння Христового.

 Ми щиро вдячні всім, хто долучився до нашої акції - дітям, батькам, працівникам центру творчості, підприємцям, депутатам та просто небайдужим жовківчанам. РАЗОМ МИ – СИЛА!